Ο κλιματισμός και η θέρμανση ενός χώρου είναι πολύ βασικοί παράγοντες που καθορίζουν την άνεση που νιώθει κάποιος σε έναν χώρο. Η τεχνολογία και οι μέθοδοι ψύξης – θέρμανσης έχουν αναπτυχθεί πολύ και οι λύσεις πλέον είναι πάρα πολλές.

Η EN-SO αναλαμβάνει την μελέτη ενός σύγχρονου και αποδοτικού συστήματος ψύξης – θέρμανσης, εξατομικευμένου στις ανάγκες του πελάτη. Οι μηχανικοί μας μπορούν να προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης με συνδυαστικές μεθόδους, πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση του συστήματος. Επίσης, η EN-SO είναι εξειδικευμένη σε εφαρμογές θέρμανσης υδάτων, έτσι αναλαμβάνουμε την μελέτη συστήματος θέρμανσης για πισίνες, SPA και Jacuzzi, τα οποία λόγω της φύσης του νερού και των μεγάλων απωλειών θερμότητας, αποτελούν σύνθετες εφαρμογές.

Σε αυτή την κατεύθυνση μελετώνται συστήματα εφαρμογών με σύγχρονες αντλίες θερμότητας, γεωθερμικές αντλίες θερμότητας και συνδυασμός μεθόδων θέρμανσης φιλικών προς το περιβάλλον, με πολύ υψηλή απόδοση λειτουργίας.